The first bands release

The first bands to be released for the 2018 lineup are:

• Axel Rudi Pell • My Dying Bride • Primordial • Evergrey • Pagans Mind • The Carburetors • Nifelheim • Solution 45 • Månegarm • Mors Principium Est • Harakiri for the sky • In Vain • Allfader • Slegest • Backstreet Girls • Black Magic • Wolf On Fire • Metal Militia (Metallica tribute) • Drakar • Vorbid

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

STAY TUNED

OUR SPONSORS

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Gassco • Scandic Markiser • Haugaland Kraft

Brødrene Olsen • Norsense • Shabby Records • Åkra Bilimport • Mekonomen • Bygnes Bygg AS • Appex • Malvin Varne • Unisea • Hydal Group • Stillasgruppen • EB Montasje • Heron Treningssenter • A. Utvik AS • Soltin AS • LK Industribygg • Symphonium • Lysmesteren Flo Fritid • Apotek1 • Gustavsen Forskaling • Frodster • Helvete Magazine • Scream Magazine • Norgeshus • Einarsen Bygg & Industri • Montagetech • Hamram MC • Karma Tattoo • Heavymetal.no • Nordvatne Ølsmakarlag • HBO • Manneblogg • Ole Martin Madsen • RTS • Værøy Identitet og profil AS

Webpage by freimen.no